ОБЩИ УСЛОВИЯ

Terminal.bg е рекламно-информационна онлайн платформа за пътувания. 
Предоставя полезна за потребителите информация за самолетни билети, хотели и някои популярни авиокомпании и дестинации.

 

Общи условия за ползване на сайта terminal.bg

1. Общите условия са в сила от момента, в който отворите/посетите страницата и се прилагат за всички ваши следващи действия. Всеки потребител е длъжен да се запознае с общите условия и чрез достъпа и използването на уеб страницата по какъвто й да е начин, се съгласява и приема общите условия. 

2. В случай, че Вие, в правото си на потребител, не сте съгласни с общите условия за ползване на сайта, преустановете незабавно ползването на уеб страницата. 

3. Посещавайки и отваряйки която и да е страница на terminal.bg, било чрез директно изписване на адреса във вашия браузър, чрез намиране от търсеща машина, чрез връзка от друг сайт, или по какъвто и да е друг начин, Вие се съгласявате със следните условия за ползване на сайта: 

 • Потребителят има правото да използва цялата информация и съдържание на този сайт, само и единствено за собствени и лични цели. 
 • Настоящата уеб страница може да съдържа линккове към други уеб страници, за които общите условия на terminal.bg не се прилагат. Всеки потребител/посетител е длъжен да се запознае с техните общите условия. 
 • Всяко действие или бездействие на потребителя, по никакъв начин няма право да поврежда съдържанието или софтуера на сайта, както и съдържанието или софтуера, предоставени от наши партньори, използван на нашите страници или други услуги, чрез които уеб сайтът става достъпен и всяко такова действие ще се счита за нарушение на общите условия. 
 • Системата за търсене, както и целия процес на предоставяне на резултати от нея, до финализиране на всяка резервация на самолетен билет, хотел или закупуване на застраховка, в това число оперирането с лични данни и плащането на посочените услуги, са предоставени и се оперират от туристическа агенция Е-СКАЙ ООД. Изполвайки формата за търсене,  резервирайки и плащайки самолетен билет, застраховка или холелска услуга,  вие трябва да се запознаете и приемете Общите условия на Е-СКАЙ ООД.
 • По никакъв начин или причина terminal.bg не събира от потребителите лични данни и информация за резервации, банкови сметки, платежни средства и информация за каквито и да е други напревени резервации и застраховки. 
 • Terminal.bg има право да събира анонимна статистическа информация за посетителите, която по никакъв начин не може да идентифицира лични данни, освен IP адрес. Terminal.bg няма да споделя тази информация и никаква друга информация за потребителите си с трети лица, освен, когато има заповед за предаването й от съответните органи. 
 • Партньорите на сайта имат право и могат да събират информация за потребителите си, използайки бисквитки – cookies. 
 • Termina.bg не гарантира и не се ангажира с достоверността и акуратността на информацията, публикувана в настоящия уеб сайт. 
 • Всеки потребител на сайта, ползвайки и продължавайки да ползва, в качеството си на потребител или гост, всяка страница на настоящия уеб сайт, се задължава да се запознае и да спазва общите условия. 
 • Terminal.bg не поема никаква отговорност пред никой и под никаква форма за възникнал проблем или пропуснати ползи в случай, че потребителят използва допълнителен блокиращ софтуер и не вижда цялата и пълна информация и медия, публикувана на която и да е страница на уеб сайта. 
 • Terminal.bg не носи отговорност за последствия от използването на информация, публикувана на този сайт. Terminal.bg отказва да поема отговорност за щети, пропуснати ползи или други възникнали от употребата на този сайт. 
 • Terminal.bg има право по всяко едно време да промени общите условия и всеки потребител, продължавайки посещението, на която и да е страница от настоящия уеб сайт, се съгласява с това. 

Свържете се с нас:
В случай, че имате въпроси, относно общите условия или други въпроси, отнасящи се за сайта и ползването му, моля да се свържете с нас, като използвате контактната форма ТУК.