Самолетни билети с Austrian

Редовна Авиокомпания

Самолетни билети с Austrian

Редовна Авиокомпания

Авиокомпания Austrain

Авиокомпания Austrian

Условия при резервация на самолетен билет с Austrian

Австрийският превозвач предлага високо качество и стандарт, модерност, висока надеждност и безопасност. Компанията разполага с над 80 самолета, а заедно с дъщерните си компании Lauda Air и Tyrolean Airways продава самолетни билети до 130 дестинации.

По време на полетите на къси разстояния, в икономичен клас се сервира лека закуска и ястия, а в тези на големи разстояния – избор от две менюта, различни напитки и закуска преди кацане. На полетите на Премиум икономичната класа се сервират между 3 до 4 ястия, в зависимост от продължителността на полета. Пътниците могат да избират и различни напитки, включително местни алкохолни напитки. На полетите в бизнес класа на кратки разстояния се предлагат гурме ястия и лека закуска, а в тези на дълги – гурме с аперитив, предястие и избор от три основни ястия.

Самолетите на компанията разполагат с три класи – икономична, Премиум икономична и бизнес. Икономичната класа предлага около 80 см място за краката и седалки, които са широки 44 см. Седалката може да пада назад под ъгъл от около 120 градуса. Пътниците могат да се насладят и на интерактивна развлекателна система. Премиум икономичната класа предлага седалки, които са широки до 48,3 см и ъгъл на наклон 40 градуса за изключително удобно пътуване. Облегалките за глава се регулират. 

Пътниците имат на разположение 12-инчовите touch screen монитори с индивидуално дистанционно управление, слушалки и USB портове. Извитият ергономичен дизайн на кожените седалки в бизнес класата, както на средни, така и на къси разстояния, предоставя на пътниците доста повече място за краката. При полетите на дълги разстояния седалката до всеки пътник е свободна за още повече лично пространство. Бизнес класите на Austrian в новите Boeing777 и 767 са сред 10-те най-добри в света.

Изисквания за Багаж на Austrian

Ръчният багаж на Austriana Airlines е включен в цената на билета. Той не трябва да надвишава размери 55x40x23 см и тегло 8 кг. В икономична и Премиум икономична класа имате право само на един брой ръчен багаж, а в бизнес класа в допълнение можете да превозвате и малък ръчен багаж до 4 кг. Безплатно и в трите класи можете да превозвате и палто или одеяло, чадър, дамска чанта или чанта за лаптоп, малка камера или бинокъл. 

От 23 юли 2015 г. за всички полети в рамките на Европа, Austrian Airlines въведе нова тарифа Light в икономична класа, която НЕ включва регистриран багаж в цената. По време на резервация задължително се уверете, че в тарифата Ви е включен и регистриран багаж. В противен случай, той се заплаща допълнително – 15 евро в посока. Новата тарифа важи за пътуване след 1 октомври 2015 г. Премиум икономична класа дава право на пътниците на 2 регистрирани багажа по 23кг. 

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж, така че винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите веднага след резервация. Можете да добавите регистриран багаж като се свържете с наш консултант по телефон или имейл.

Информация за авиокомпания Austrian

Националната авиокомпания на Австрия е създадена през 1958 г. От март 2000 г. превозвачът е член на най-големия авиационен съюз в света – Star Alliance.

На борда на полетите на дълги разстояния на разположение на пътниците има интерактивна развлекателна система, предлагаща селекция от филми, аудио канали и компютърни игри. Пътуващите деца на борда на самолетите на Austrian Airlines могат да се възползват от различни развлечения. За децата превозвачът предлага голям избор от игри, играчки и пъзели и освен това специално приготвено детско меню.

Флотилия на Austrian

Austrian Airlines разполага с един от най-младите и най-модерни флотове в Европа. Състои се от самолети Airbus, Boeing, Embraer и Bombardier. Благодарение на разнообразието от видове и размери на самолетите те могат да се пригодят максимално към конкретните маршрути. Към момента Austrian Airlines оперира с над 80 самолета. Средната им възраст към края на 2019 г. е 15,4 години.

Кликнете върху избран от вас самолет, за да направите 3D разходка в кабината!

Boeing 777

Boeing 767

Airbus A321-211

Aisrbus A321-111

Airbus A320-200

Airbus A319-111

Embraer E195

Bombardier Q400