Самолетни билети с Bulgaria Air

Редовна Авиокомпания

Самолетни билети с Bulgaria Air

Нискотарифна Авиокомпания

Не намирате подходящ за Вас полет или цена на самолетен билет?
Опитайте да промените търсенето си със съседни дати!

Директни полети на Bulgaria Air от България

Последна актуализация на информацията: 10.2019


Warning: Undefined array key "icon" in /home/termqsod/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 695

Warning: Undefined array key "icon" in /home/termqsod/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 708

Летище София

Летище София

Авиокомпания Bulgaria Air

Авиокомпания Bulgaria Air

Условия при резервация на самолетен билет с Bulgaria Air

Авиокомпанията извършва полети от София до голям брой европейски дестинации, а също до Тел Авив, Бейрут и Москва. От Бургас се предлагат полети до Москва. Bulgaria Air извършва полети и по вътрешните линии София–Варна и София–Бургас. 

На пътниците в икономична класа се сервира лека храна, в зависимост от часа на полета, както и богат избор от безалкохолни и леки алкохолни напитки, кафе и чай. Храната за пасажерите в икономична класа включва сандвич и десерт – шоколад. За вегетарианците се предлага и вегетариански сандвич, като всеки може предварително да заяви, че желае такъв на борда. 

Пътниците в бизнес класа на борда на Bulgaria Air са посрещани с напитка за добре дошли. Сервира се топла храна, в зависимост от часа на полета и се предлага богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки. За удобството и обслужването на пътниците в бизнес класа се грижи отделен стюард/стюардеса.

Онлайн регистрация с Bulgaria Air е възможна от 24 до 2 часа преди полета. Услугата е налична само за полети излитащи от летищата в: София, Варна, Бургас, Лондон Хийтроу, Лондон Гетуик, Париж, Берлин, Милано, Цюрих и Амстердам. Чрез нея можете да избегнете опашките на гишетата и да изберете мястото си в самолета. Билетът ви с Bulgaria Air е електронен. Това означава, че безплатно може да направите регистрация за полета си и директно на летището. 

На борда на всички самолети на Bulgaria Air местата са разпределени в икономична и бизнес класа.

Advertisement

Изисквания за Багаж на Bulgaria Air

Ръчният багаж на Bulgaria Air е включен в цената на билета. Максималните му размери не трябва да надвишават 55x40x20 см, а сборът от размерите на длъжина, височина и ширина да бъде до 118 см. И в икономична и в бизнес класа имате право на 1 брой до 10 кг. При смесени превози на Bulgaria Air с други партньорски авиокомпании в маршрута могат да бъдат прилагани други условия за багаж. Сборът от размерите на регистрирания багаж не трябва да надвишават 158 см. 

1 куфар може да тежи максимум 23 кг, като по повечето маршрути той вече се заплаща отделно от самолетния билет. В цената на билета са включени 2 броя багаж до 23 кг всеки при пътуване в бизнес класа. Таксите за регистриран багаж сa 15 или 20 евро в посока съответно за вътрешен и международен полет в Европа. За свръхбагаж между 23 и 32 кг – таксата е 20 или 70 евро съответно за вътрешни и международни полети. Същите за превишение на размерите – между 158 и 203 см, са съответно 30 или 70 евро. Забележка: 

Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж, така че винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Информация за авиокомпания Bulgaria Air

Bulgaria Air (България Ер) е националната авиокомпания на България. Тя е основана през ноември 2002 г. и започва да извършва полети през декември същата година, като нейно седалище е столичното летище София. Компанията е наследник на фалиралата авиокомпания Balkan, а от 2006 г. става собственост на по-малката българска авиокомпания Hemus Air. В момента двете компании са обединени и извършват полети под кода на Bulgaria Air. От 2008 г. българският авиопревозвач е пълноправен член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA).

Флотилия на Bulgaria Air

Флотът на Bulgaria Air се състои от 9 самолета. От тях 2 броя са Airbus A319, още 3 броя Airbus A320 и красивите 4 броя Embraer ERJ-190. Средната възраст на флотилията към края на 2019 г. е 10,2 години.

Airbus A319

Airbus A320

Embraer ERJ-190

Advertisement