Самолетни билети с Aeroflot

Редовна Авиокомпания

Самолетни билети с Aeroflot

Редовна Авиокомпания

Авиокомпания Aeroflot

Авиокомпания Aeroflot

Условия при резервация на самолетен билет с Aeroflot

Aeroflot предлага полети в няколко класи: 

Икономична (Budget Econom и Optimum Econom). В икономична класа самолетите са оборудвани с ергономични седалки, проектирани в съответствие с най-новите изисквания за комфорт. Разстоянието между седалките е 76-81 см. Широчината на седалките в Airbus A330 e 52 см. В икономична класа се предлагат четири различни менюта, които се сменят на всеки месец и половина. В зависимост от маршрута, часа и продължителността на полета се сервира студена или топла закуска, студен или топъл обяд. На разположение на пътниците по време на целия полет е голямо разнообразие от безалкохолни напитки и сокове. За редица дестинации, заедно с топлия обяд, се предлага и чаша вино.

Премиум икономична (Premium Economy и Premium Comfort).  В премиум икономи ще бъдете посрещнати на борда с питие – шампанско, портокалов, ябълков или доматен сок и минерална вода. Комплект с принадлежности за деца и възрастни, в зависимост от часа на полета, също е на разположение на пътниците. Комфортните седалки могат да се регулират по няколко начина, така че да са удобни както за работа, така и за отмора. Широчината им е 46 см, а разстоянието между тях – 96 см. В зависимост от часа и продължителността на полета, в премиум икономи ще бъдете поглезени с богата закуска, обяд или вечеря, или лека закуска на нощните полети. Храната се сервира в порцеланов сервиз, с ленени салфетки и хубави прибори за хранене.

Бизнес класа (Optimum Business и Premium Business). В допълнение на услугите от Премиум икономична класа, на дългите полети в бизнес класа разполагате с вълнени одеала и възглавници, специални комплекти за деца и комплекти за отдих за възрастни, включващи чанта, удобни чехли с гумени подметки, обувалка, маска за спане, мокри кърпи, четка и паста за зъби. Удобните седалки, разпъващи се до легло с дължина 190 см, са широки 55 см, а разстоянието помежду им е 147 см. В бизнес класа се подгответе за най-истински кулинарни изкушения.

Благодарение на наличието на Wi-Fi в самолетите на Aerflot, можете да сте в постоянна връзка с близките си. Услугата е налична от 2012 г. Може да бъде платена на борда с кредитна или дебитна карта VISA, MasterCard, American Express, JCB и Discover.

Изисквания за Багаж на Aeroflot

Пътуващите в икoномичен клас имат право да превозват безплатно 1 брой чекиран багаж с тегло до 23 кг и размери, които общо не надвишават 158 см. 

В класа Premium Economy имате право на два броя регистриран багаж със същите размери и тегло, а в бизнес класа можете да вземете два броя чекиран багаж, всеки от тях с размери до 158 см и тегло до 32 кг. 

Пътниците в първа класа и участниците в програмата за редовни пътници имат допълнителни привилегии. В икономична класа позволеният ръчен багаж на борда е една чанта с размери до 115 см общо и тегло до 10 кг, а във всички останали класи теглото на ръчния багаж може да бъде до 15 кг. Всеки допълнителен багаж или превозването на спортна екипировка, музикални инструменти, домашни любимци и т.н. се таксува отделно от цената на Вашия самолетен билет. 

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж, така че винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Информация за авиокомпания Aeroflot

Aeroflot е националният превозвач на Русия и най-голямата авиокомпания по брой обслужени пътници годишно. Тя е и една от най-старите в света, създадена още през февруари 1923 г., а от 2006 г. е член на световния авиационен алианс SkyTeam. 

Авиокомпанията извършва редовни полети до 129 дестинации в над 50 държави, а заедно с полетите на партньорите от SkyTeam се обслужват повече от 900 дестинации в 173 държави. Aeroflot е предпочитана компания за пътуване между Европа и Азия, тъй като предлага изгодни цени на самолетни билети, а нейната база на московското летище Шереметиево е удобна връзка за прекачване, при пътувания на дълги разстояния.

Флотилия на Aeroflot

Запознайте се с една от най-младите флотилии сред авиопревозвачите. Aeroflot е и сред най-бързо развиващите се по отношение на самолетния парк. Средната възраст на флотилията към края на 2019 е само 4,9 години, като към същия момент компанията има поръчка за модерния широкофюзелажен Airbus А350, създаден за още по-комфортни полети на дълги разстояния.

Boeing 777-300 ER

Airbus A330

Airbus A321

Boeing 737-800

Airbus A320

Sukhoi SupeJet 100